23 Şubat 2011 Çarşamba

Microsoft Güvenlik Seminerleri - ISSA

Microsoft, güvenlik seminerleri serisine ISSA sponsorluğunda devam ediyor. Microsoft Güvenlik Seminerleri - ISSA seminer dizisinin ilki, 25 Şubat Perşembe günü Microsoft İstanbul Ofisi'nde gerçekleştiriliyor. Sırasıyla Batuhan Tosun ve Mustafa Komut'un yer alacağı seminer sabah saat 10'da başlıyor. Seminerle ilgili detaylı bilgiyi ve gelecek seminerlerle ilgili bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.




ISSA ve Microsoft işbirliği ile; BT profesyonellerini BT risk yönetimi ve denetimi konusunda bilgilendirmek, güncel saldırı tehditleri ve bu tehditlerden korunma yöntemleri konusunda bilinçlendirmek; saldırılara karşı hukuki korunma yolları konusunda BT profesyonellerine yol göstermek amacıyla; Şubat, Mart, Nisan ve Haziran aylarında dört Güvenlik Semineri gerçekleştiriyor olacağız. İlginizi çekeceğini düşündüğümüz konuları ele alacağımız bu seminerlere en erken, seminer tarihinden 30 gün önce kayıt olabileceksiniz. Seminerlere kayıt yaptırmak isteyen katılımcılarımızın bu bilgiyi dikkate almalarını rica ediyoruz. Ayrıca, bu sınıf etkinliğine katılamayacak müşterilerimiz için, eş zamanlı olarak Microsoft’un Live Meeting teknolojisi eşliğinde Web seminerleri düzenlenecektir. Sınıf etkinliğinin aksine, kayıt yaptırmak için beklemenize gerek olmayan, ilgili etkinliğin kayıt bağlantısına tıklayarak anında kaydınızı olabileceğiniz bu Web seminerleri sayesinde Güvenlik Seminerleri’ni kolayca takip edebilecek, kilometrelerce uzaktan bile sınıf atmosferinin havasını soluyabileceksiniz.

Katılımınız için bir kez daha teşekkür eder, gelecek Güvenlik Seminerleri’nde de sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildiririz.

Seminer Programlari

1. Seminer: 25 Şubat 2011 Cuma
1
8

2. Seminer: 30 Mart 2011 Cuma
4
7

3. Seminer: 28 Nisan 2011 Cuma
2
6

4. Seminer: 30 Haziran 2011 Cuma
3
5


Seminere buradan kayıt olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder